Picturetime!


Drömmer om sommaren

Om någon kan trolla och kan hoppa över sisådär en vecka så skulle jag vara glad. Det är mycket nu, och även om det är roligt, så känner jag att jag behöver en paus. Jag får tänka positivt, bara 6 dagar kvar sen blir det ett litet uppehåll på allt vad heter skola och studier för ett tag innan vi går in i sista perioden under mitt första år som högskolestudent. 
 
Behövde en kort paus från pluggandet, ska återgå till det snart - först ska jag slänga ihop en smoothie - har tagit med mig mixern jag fick i julklapp ner hit. 
 
Ge mig sommar tack. 
 
 

Måndag!

Jag lever! Det har varit mycket annat, mycket i skolan, mycket utanför skolan och försöker träna ganska mycket. Jag trivs rätt bra som det är nu, men jag känner också att jag behöver ett break ifrån allt. Det får jag på torsdag. Jag ska åka hem. Eller ja, åtminstone spendera några dagar hemma även om jag kommer spendera helgen i Avesta på en ungdomstränarutbildning.

Det ska bli ganska skönt att släppa en del med skolan ett tag och göra annat - dock måste jag plugga en del också eftersom vi har tenta, i projektledning, nästa fredag.

Anyway, jag lever. Det var väl bara det. Så, hejdå!


RSS 2.0