Sömnen vill inte falla sig in

När man ligger vaken en natt och inte kan somna om efter att man har vaknat - då är det väl egentligen läge att stiga upp och göra massa saker som man borde göra men av någon anledning inte gjort. 

Inatt är en sådan natt. Jag skulle kunna skriva klart mitt skolarbete, men just det - jag har inte min dator hemma. Jag skulle kunna gå en promenad, men just det - jag kan inte stödja på benet. Kan inte sträcka ut eller böja knät. Jag skulle faktiskt kunna göra ordning efterrätten till kvällens middag, men just det - det gör så förbannat ont att ta sig ner för trappan.... 

...så istället ligger jag här i mörkret och tänker på allt mellan himmel och jord. Det är nu jag skulle haft en stekpanna att slå mig i huvudet med så jag skulle somna igen - men istället ligger jag här med klarvakna ögon och ett knä som smärtar. 

En måndag i november

Ligger i sängen och inser att jag egentligen borde sova. Jag har ont i halsen, jag har tvättid 6.30 imorgon och jag ska till skolan klockan 9. Alla dessa saker är tecken på att jag borde sova, men jag känner mig inte ett dugg trött.

Tänker på allt och inget och allt däremellan istället. Jag börjar få lite hemlängtan, det var längensen jag var hemifrån såhär länge. Jag har haft en sjukt bra höst i Varberg, och jag är glad - tro mig, jag är väldigt glad - men nu skulle det vara skönt att bara vara hemma. Skönt att jag har mina fina vänner som gör saker lite lättare och mycket bättre <3
 
 

Önskelista!

Robbie Williams spelar i Globen den 15:e maj 2014. Punkt. 




Slut på period 1 år 2.

Rapport och pitch godkänd. Båda tentorna gjorda. Nu väntar besked om dem. På tisdag börjar period 2 år 2. 

Sammanfattningsvis har det varit en bra höst detta andra år i min stad. 




Pausar lite i tentaskrivandet

1,5 fråga besvarade - inte klara dock. Går långsamt, men bättre än jag trodde! Kaffet som jag fick göra i ordning på bortaplan imorse har nog en stor del i att det faktiskt känns helt OK.


Glädje kan synas på många olika sätt

Jag blev sjuk, och jag är sjuk fortfarande. Har hunnit med en tenta, och nu är det bara en kvar innan det är dags för ny period och nya kurser. Första tentan kändes bra och jag kan nog utan minsta tvivel säga att jag kommer att vara godkänd på den. 
 
För övrigt mår jag bra, jag var på Lasse igår vilket gjorde mig lite mer glad. Det bästa med konserten var hans stil, jäklar vad stilig han var! Låtlistan var helt makalöst bra, sällskapet lite bättre och jag var bara allmänt glad. 

RSS 2.0