Sommarkänslor!

Har suttit ute i solen sen jag vaknade. Druckit kaffe, haft trevlig telefonsamtal, skrivit klart ett individuellt skolarbete och bara haft det riktigt skönt!

Det är verkligen sommar nu och jag blir glad i hela kroppen när jag tänker på det. Nu ska jag bara ha en lugn och skön dag och ikväll blir det grill med goa människor!

Förra veckan fyllde jag år och jag hade en superbra födelsedag som firades med mitt hjärta och helt underbara människor. Fick en superfin klocka och ett halsband av Dennis. Jag älskar den människan mer än allt annat och han gör mig oerhört lycklig. Jag är så glad.

Här kommer lite bilder från förra veckans bravader!

 
 

 

 


Tankar om livet

Tänk vilken vändning livet kan ta. Från att sedan 16-års ålder ha helt klart för sig vad man ska göra senare i livet, efter gymnasiet och börja på högskolan. Att jag ville jobba som au pair efter gymnasiet visste jag, men inte när jag var 16 - de tankarna kom senare. Däremot, att jag skulle bo och plugga i Falun, Sport Managementprogrammet - var där och då en självklarhet.

Men, någonting hände, jag har alltid älskat att ha många bollar i luften, göra saker och se när saker man har varit med att styra upp går av stapeln och människor som deltar ler och är glada. Jag hittade då den utbildning jag så småningom skulle hamna på och är på idag. Det har varit mycket up and downs, men jag känner nog nu, inför denna höst att det trots mycket flummiga kurser och sisådär bra lärare var rätt val för mig.

När jag ser tillbaka på det jag ville när jag var 16 så kommer jag aldrig kunna säga att det jag valde blev bättre - det är något jag aldrig kommer att veta. Jag har dock valt att inte se tillbaka, jag tänker se framåt. Och jag är så sjukt glad över allt jag har att se fram emot nu. Praktiken i höst kommer bli grymt bra, hoppas jag. Jag ska göra mitt bästa - och det är bra nog för mig. Jag skrev igår att jag och Dennis letar boende ihop, vilket känns så himla mysigt och spännande. Igår kväll kom mailet, och jag håller alla tummar och tår jag kan för att vi får lägenheten. Det var ett ganska kryptiskt mail så jag förstod inte riktigt vad det egentligen betydde.

Hur som helst, det jag vill komma fram till när jag började skriva är att det inte går att ha livet helt utträknat för sig när man är 16 år. Det kommer alltid uppstå saker, människor kommer och människor går, man förlorar och ibland vinner man - that´s life.

Glad i hjärtat

Det var en lång vecka utan min karl, men i tisdags kväll kom han äntligen hem igen!

Denna vecka har bestått av plugg, middag med gamla styrelsen, möte med nya, har tackat ja till praktikplats - vilket jag ser fram emot sjukt mycket och är galet nöjd med min plats! Det kommer bli en bra höst.

Jag och Dennis söker boende till i höst, vi har nämligen bestämt oss för att vi ska flytta ihop på riktigt och inte betala för två boenden när vi i princip redan bor tillsammans. Om någon vet något så hotja! Det ska bli så mysigt att ha vårt eget - tillsammans.

Är galet lycklig och kär!

2 maj

Tiden går fort, det är redan maj! Mamma och pappa kommer alldeles strax och stannar till måndag - vad vi ska göra hela helgen vet jag inte men jag hoppas på bra väder så vi kan vara ute!

Valborg spenderades i Partille hos min fina vän Elin som även har fyllt år. Det slutade med utgång i Göteborg och dagen efter hängde vi i solen hela dagen.

Saknar Dennis som har åkt hem till Nynäshamn, men på tisdag får jag krama om honom igen. Vi hörs någon gång.

RSS 2.0