Happy new year!

31-12-12 - idag är nyårsafton! Den firar jag med min familj och min bästa vän! Kan de bli bättre?

Gott nytt år till Er alla!


Julafton i bilder och text!

Min julafton var så mysig. Jag älskar julafton, jag älskar att umgås med min familj och min släkt. Visst, vi träter en del på varandra och ibland tjäbblar vi allt för mycket om helt onödiga saker. Men, jag gissar att det är så man gör med sin familj!

I alla fall så var ändå höjdpunkten på kvällen när jag öppnade det första paketet och det visade sig vara en biljett till Robbie Williams konsert i Göteborg i sommar. Jag blev helt till mig, tårarna sprutade och jag kastade mig kring armarna på pappa och kunde inte sluta gråta. Oh herregud, jag visst inte vad jag skulle ta mig till. Tack mamma, pappa och bror!

Här kommer lite bilder!


Dan före dopparedan!

Har tagit mig hem till Skinnskatteberg. Har hunnit träffa min älskade kusin, jobbat, kokat knäckt, städat och haft massa annat julfix för mig. Jag gillar julen, träffa alla släktingar, äta god mat och bara njuta.

Idag ska klapparna slås in och granen ska kläs, både här hemma och hos mormor. Tradition när den är som bäst.
Puss

Julmys!

Åker snart iväg på julmys hos Veronika - och självklart ska den som bjuder på julbord få julklappar! 


14/12- 2012

Den här veckan tröttat ut mig, jag somnade vid 17-tiden och vaknade strax efter 20-tiden, frågan är - kommer jag kunna somna inatt? Svaret är - Ja, för jag känner mig inte ett dugg utvilad. Det är nog dags att börja träna, jag blir piggare av det, på nåt konstigt sätt. Jag blir i alla fall inte trött på samma sätt som när jag jag gör ingenting. 
3 dagar i skolan följt av 2 dagars pluggande gör sitt. Underlättar att ha så fina vänner att göra det tillsammans med. Skönt att vara klar och det som är kvar nu är bara seminarium. 

Lördagen bjuder på julbord och glögg hemma hos Veronika, sista helgen i Varberg, så självklart ska den spenderas med härliga människor. 

På torsdag åker jag hem, det ska firas jul, det ska vara julklur och innebandy med min härliga orienteringsklubb, jag ska spendera sjukt mycket tid med min bästa vän Anna som jag saknar så det gör ont, jag ska umgås med min söta kusin som det känns evigheter sen jag träffade sist. Jag ska spendera tiden hemma väl och jag ska bara göra saker jag vill göra.
 
Bjuder på en bild från WEST's 10-årsjubileum i lördags. 
 

This has happen, so far!

Det har hänt mycket under hösten, alldeles för mycket för att jag ska återberätta det för er i text. Här kommer en liten visning, i bilder! 
 

En helg som student!

En bra helg med fina vänner. Mys, häng, sittning, fest, nya människor är vad min helg har handlat om. Den har varit riktigt bra, rolig, härlig, trevlig - precis sådär som en helg ska vara när man är student. 

Still in the unknown, but starting to find my place

Jag tänkte att det kanske var dags igen, att skriva lite. Så, varsågoda. 

Från det att jag kom hem från Holland så blev det ganska hektiskt ett tag, jag började jobba, jag oroade mig för skolan, för framtiden, ja, jag oroade mig för det mesta helt enkelt. Det kändes tomt att skriva när jag kom hem från Holland, det kändes tomt av den anledningen att jag saknade min familj och eftersom mycket under det senaste året handlade om dem och min tid i Holland, så kändes det helt enkelt tomt. 

Jag saknar min familj, jag saknar barnen, jag saknar att komma hem en regnig eftermiddag när jag hämtat dem från skolan och krypa ner i soffan tillsammans och kolla på en mysig film. Jag saknar att få överraska dem med pannkakor eller fattiga riddare till lunch. Jag saknar att höra dem fråga mig om alla möjliga olika saker. Jag saknar att höra dem säga mitt namn. Jag saknar dem mer nu, än vad jag gjorde direkt jag kom hem från Holland. Men jag tror att det alltid är bra att få lite distans på saker och ting - vad det än handlar om. 

När jag först kom till Holland, trodde jag inte att jag skulle fästa mig så mycket vid barnen, jag skulle ju bara vara där och ta hand om dem lite, tänkte jag. Tänk, så fel jag hade. 
Jag ska snart åka och hälsa på dem, så fort jag vet hur schemat för våren ser ut, så ska jag boka en resa för att träffa dem. Ja, det ska jag. 

När jag ändå pratar om det, schema alltså. Jag studerar ju nu, Event Management på Campus i Varberg som tillhör Högskolan i Borås. Jag trivs superduperbra. Jag har bott här endast 3 dryga månader och jag har funnit vänner som jag är jätteglad över att ha i mitt dagliga liv här. 

Idag har det varit en lång dag, och jag har blivit lite sentimental nu såhär på kvällskvisten. Men jag tror att vi alla behöver lite sånt ibland, jag vet i alla fall att jag gör det. 

Nu tänker jag stänga ner datorn och sova, det blir en lång dag imorgon - och jag ska försöka att göra det bästa utav den. Sov så gott. 



RSS 2.0