När ska det sluta?

Det skulle ju inte skada om min kropp vill bli frisk nu, just sayin'! Hostar hit, snorar dit, ont i halsen på kvällarna och långa timmar utan sömn på nätterna - räcker det inte snart?

Sjuk

Usch. Igår va jag nog med om de absolut läskigaste nånsin. Hade sån skyhög feber att jag låg och darra och grät och hade ont i hela kroppen. Fysjutton. Aldrig mer.

Natten har varit jobbig, men från ungefär 3-tiden när jag var upp och duscha, så har jag kunnat sova ganska ostört.

Nu ska jag upp och försöka äta lite frukost och resten av dagen ska jag bara vila och hoppas att jag slipper må som igår kväll, för de va inte kul.


Måndag

Efter en dag och natt med magont så kunde jag till slut vakna imorse och känna att det inte gjorde ont längre - men fy vilken natt det var. Åt lite frukost, diskade och slappade innan jag tog mig iväg till UM, och jag säger bara det - jag borde ha bott kvar i Västmanland, rena rama rånet att köpa p-piller här! Fysjutton. 
 
Anyway, efter besöket tog jag mig vidare till gymmet och inskaffade kort och körde första träningspasset, det kändes väl helt okej, blir kanske bättre när jag får sällskav av Elin! Testade lite maskiner som jag lovade Elin att jag skulle göra. Så det blev ett helkroppspass, med cykling som uppvärmning och nedvarvning. 

Nu ska jag iväg på myskväll och tagga hockey till imorgon, lära Veronika lite regler ska väl också försökas... vi får se hur det går. 

Lördag!

Dagen idag har varit bra, började med att gå upp i hysad tid, trots att det är helg och det blev en ganska sen kväll/natt igår. Sen kollade jag på när damerna åkte skidor, vilket inte var sådär jättespännande. Hade tänkt att köpa gymkort idag, men eftersom gymmet inte är bemannat idag så jag får jag skjuta upp det till på måndag. Istället gick jag ut på en promenad i det härliga vädret - det var kallt men det var soligt och fint så det vara bara skönt! 

När jag kom tillbaka från promenaden gjorde jag ordning varm choklad med vispgrädde och satte mig och kollade på skidor. När skidskyttet började var jag så trött så jag somna en timme på soffan. När jag vaknade gick jag och duschade och efter det lagade jag mat, kyckling-wok - himla gott! 

Har inte gjort särskilt mycket mer sen, men det har varit en lugn dag och kvällen fortsätter så! 
Bjuder på lite bilder från den senaste veckan/veckorna. 
 

Ännu större lättnad!

Tentan är avklarad, och jag kommer få med mig minst ett godkänt - ja, jag kan säga redan nu att jag kommer att klara den. Det kändes så skönt att öppna tentan och känna att det här kommer jag att klara, jag kan det här. Jag har insett att man måste gå in med en positiv inställning inför varje tenta. Jag tror, att om man går in med en inställning om att man inte kommer klara det, så kommer man inte heller att göra de. Då låser det sig när man väl sitter och skriver tentan. 

Det är så skönt att ha lite ledigt ett tag, även om vi inte haft mycket i skolan med föreläsningar och så, så blir man såå himla trött efter en period med tentor - det tar på krafterna. 

Ikväll vankas tenta-öl, tisdagen ska spenderas i göteborg med hockey som avslut. Det känns så skönt att ha haft något att se fram emot i dessa tider, och att nu, när man genomfört alla måsten - kommer man riktigt kunna njuta av allt som man sett fram emot :) 

Nu ska jag sätta mig och pussla lite, sen efter de ska jag ta en dusch och kolla på skidskytte! 

Lättnad

Idag har varit en bra dag. Heldag i skolan som bestod av redovisningsplugg, känner inte alls lika mycket panik inför den tentan längre så det känns skönt. Kan inte påstå att jag är säker på allt, men det känns i alla fall bättre. Alltid nåt. Efter skolan så gick jag hem, blev rastlös, tog en promenad, hämtade pussel och sen har min kväll varit lugn och skön och bestått av att pussla!

Idag kom även resultatet från tentan vi hade i marknadsföring, och den är godkänd och därav har jag full pott i den kursen - riktigt riktigt skönt!

En tenta kvar sen börjar ny period och två nya kurser (en har redan smygstartat lite) projektledning och event IT. Den sistnämnda har jag inte så mycket koll på vad det innebär men det orkar jag inte lägga ner nå energi på just nu. Nu ligger fokus på tentan, och jag ska göra mitt bästa och förhoppningsvis leder det till att jag klarar den!

Nu är det dags mig att sova. Håller på att komma tillbaka till normal dygnsrytm. Natten som var, var första natten på länge som jag sov ordentligt och somnade i normal tid. Imorn ska jag gå upp senast 9.

Morgondagen består av plugg, ska hinna med en promenad (medans det är ljust tänkte jag), ringa UM, kanske gå till optikern (skärp dig Johanna du vet att du inte kommer göra de imorn)... Ja, det är väl ungefär så min dag ser ut imorn. Mycket ordbajs så nu slutar jag. Gonatt!


Fredag = pluggdag!

Elin är på väg över, vi ska plugga och vi ska bannemej bli klara med uppgiften idag så vi kan fokusera på tentan sen. Kaffet finns i termosen så nu kör vi! 

Trötthet

Jag är så sjukt galet trött, men jag kan inte somna,det går bara inte. Jag känner hur min kropp och mitt huve slappnar av och mina ögon är jättetrötta, men när jag ligger där i sängen och försöker sova, så går det bara inte. Har varit så flera nätter nu. Det är nog nåt som gnager. 
 
För övrigt så har jag hunnit med en tenta samt en mysig middag med fina flickor idag! Tentan kändes bra, bättre än vad jag trodde. Jag kan inte påstå att jag är hundra på att jag klarar godkänt, men jag tror att jag har klarat den vilket känns väldigt skönt med tanke på den ångest jag kände inför tentan.

Dock är det inte slut än, ny tenta den 18 som jag känner mig ännu mer nervös för än jag var inför denna. Imorgon börjar pluggningen inför den. Imorgon ska Elin och jag börja med gruppuppgiften som skall vara klar samtidigt som tentan ska göras. Vi ska även dricka kaffe på Espresso House och kolla upp gym, vi både måste komma igång och träna så vi har tänkt att vi ska köra tillsammans! Hoppas att det kan sporra lite mer att träna på gym vilket jag inte är något fan av, men jag har inte hittat några bra löparområden som mitt knä pallar med - och jag måste träna. 

Thoughts

Sometimes, I just feel like go somewhere where I don't have to care about anything or anyone. 

Mot Varberg!

Julen är slut, 2012 är förbi och tiden hemma var alldeles för kort. Kort, men underbart. Underbart är kort som Magnus Uggla brukar säga.

Sitter för tillfället på ett tåg som tar mig till Göteborg för att sedan byta till ett tåg som tar mig hem till Varberg. Har försökt plugga, kan inte säga att jag fått in särskilt mycket av informationen i mitt huve. Tänker på så mycket annat.

När jag väl befinner mig i Varberg ska jag bara hem och lämpa av grejer och sedan gå iväg och handla. Skrev en lång lista inatt på saker jag behöver. Sen tänker jag laga mat och njuta av att vara tillbaka, av att vara ensam. Har inte haft särskilt mycket ensamtid under de senaste veckorna. Men det är värt att avstå lite sånt inland.

Simma lugnt.


En helg med bästa vän!

Har spenderat en hel helg samt nyår med min bästa vän! Det har varit superbra och supermysigt. Det märktes att vi hade mycket att ta igen när vi inte umgåts med varandra sen i somras någon gång. Det var välbehövligt. 

Vi hann med både världens bästa thaimat, biobesök, shoppingrundor, utgång, äta god hemlagad mat, gå promenader med hunden, prat om ditt och datt, titta på film, bara sitta i varsinn ände av soffan och kolla på varandra. Ja - umgås som bara hon och jag kan göra. Tack för det vännen! 

 


RSS 2.0