Rosenfredsfestivalen 2013

Den 1/6 2013 kommer Rosenfredsfestivalen att äga rum i Varberg. Det är en barn- och ungdomskulturfestival utomhus med scener och tält utanför Komedianten, i Pilhagen och på Rosenfredsskolans skolgård. Det blir musik, skate, parkour, drama, cirkus, dans, konst, film, konserter, lekstationer och workshops. Boka in 1 juni i Varberg!
 
Följ oss på facebook, instagram & twitter för bilder samt information - och sprid vidare!
 

Funny things

Sen jag sist skrev (la upp bilder) här har det hänt en del. Jag har varit hos mamma i Tranås och träffat henne och även mormor, moster och mina kusiner var där ett tag - tjejhelg så det heter duga. Det var mysigt och väldigt trevligt. 
 
Jag har också fått ett jobberbjudande sen sist (idag), inte helt säkert att jag får det, men jag håller tummarna. Tyvärr krockar det med idreveckan, men this is once in a lifetime och jag måste ju tänka min framtid också. Jag tror det är en bra erfarenhet för mig om jag skulle få det jobbet. 
 
Jag har även insett att eventet vi ska göra i vår (Rosenfredsfestivalen) kommer bli bättre än vad jag har tänkt från början. Till en början var jag bara negativ, men det är bara att göra det bästa av det. 
 
Jag har roliga saker som sker framöver. Först och främst kommer mamma hit nästa fredag och stannar till tisdag. Brorsan kanske också kommer upp den helgen. Därnäst ska jag och Veronika på Johnossi den 3 maj. 6-8 maj hoppas jag att jag befinner mig i Sundsvall på utbildning för då betyder det att jag fått jobbet. Det bästa av allt och det jag ser fram emot mest är att jag ska åka till Holland, till mina barn, till min andra familj, den 17-19 maj. Längtar så jag dör lite. Har inte bokat biljetter än, men ska göra det denna vecka. Åh, det kommer bli bäst! Saknar mina barn. 
 
Solnedgång utanför huset i Holland. Snart är jag där igen. 

That's what they say

Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord, så varsågod. 
 

Helg

Varberg bjuder på fint väder även idag så nu ska jag byta om och gå ut i solen. Annars ska jag göra ingenting idag, måste handla lite. Imorgon ska jag tvätta och städa - det är ju söndag. 

Torsdag i Varberg

Kom tillbaka till Varberg igår, det blev en lång dag som avslutades med en promenad på 3 timmar varav 2 timmar hade jag sällskap med Veronika. Vädret i Varberg är ganska underbart nu och idag satt vi, jag, Kajsa och Emma på uteserveringen för första gången detta år - jag gissar att det blir fler gånger. Många fler gånger.
 
Nu har jag precis kommit hem från Veronika, hos henne bjöds det på Fajitas och massa prat om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt avslut på en härlig dag. 

Hälsningar från en kall tågstation

Påsken är över. Ledigheten är över. Är vintern över? Jag hoppas det. 
 
Jag har haft en bra påsk och en bra ledighet, den har bestått av påskmat, orientering samt av att träffa släkten. Hade tänkt att jag skulle ta det lugnt denna gång jag var hem och faktiskt ta mig tid till att njuta av att vara hemma - good luck. Fast, jag har njutit ändå. 
 
Detta var nog sista gången jag var hem innan sommaren. Ja jag har bestämt mig för att bo hemma i Skinnsberg i sommar, förhoppningsvis jobba. Det blir enklast så. Behöver inte tränga mig in hos någon annan i Varberg i sommar för att ha någonstans att bo. 
 
Idag börjar en ny kurs i skolan, Organisering av event. Har ingen som helst aning om vad den kommer att gå ut på, men det blir säkert bra. Säkert. 

RSS 2.0