Up in the air

I'm in the sky tonight, there I can keep by your side.

dryga 17 timmar kvar innan ankomst till Idre Fjäll. Förväntar mig en sömnlös natt. Försenat flyg gjorde ju inte saken bättre.

Bästa vän hämtar mig på Arlanda, i Västerås byter jag taxi mot mamma och pappa. Framme i Skinnsberg tänkte jag packa, baka scones (mammas födelsedag, mormor och morbror kommer på frukost), duscha och sen dra iväg igen. Hoppas att det kanske kan bli någon timme sömn, hoppas!

Det börjar lida mot sitt slut

Har äntgligen tagit tag med packnigen. Sista kläderna som ska packas ner befinner sig i torktumlaren just nu och när dem är nerpackade är jag i stort sett klar. Lite småsaker som ska packas ner bara :) 
 
För varje sak jag packar ner blir det tommare och tommare på mitt rum. Det känns att snart åker jag hem - för gott. Tänk, jag har varit här 10 månader och 9 dagar idag. Det har gått så himla fort, speciellt sista tiden, jag förstår inte var tiden har tagit vägen riktigt. 

Igår kväll när jag satt och fixade "avskeds-presenter" till barnen (vilket jag för övrigt tror kommer bli riktigt bra), blev jag ganska sentimental och började tänka tillbaka på allt vi gjort tillsammans det här året. Jag har insett att jag kommer att sakna dem mer än vad jag nog hade trott när jag först kom hit. 

Något har hänt?

Såhär ligger det till - allt som oftast när jag ska åka iväg packar jag dagen, om inte flera dagar, innan jag åker. Den här gången har jag inte ens tvättat allt jag ska ha med mig. Jag brukar vara stennoga med att ha allt packat dagen innan. Something's wrong.

Imorgon åker jag till Sverige, en snabbvisit hemma i Skinnsberg och firar min mamma lite snabbt och sedan beger jag mig vidare mot Idre.

Kanske ska jag ta tag med lite packning ikväll, plocka fram lite som är tvättat och som jag vet att jag ska ha med mig... kanske.

Sömnlös

"Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör"


- Lars Winnerbäck

Farsdag!

Idag är det farsdag i Holland så sänder en extra tanke till min älskade pappa! 



AnnaBanana och Jag!









Finbesök!

Målat, pärlplattat, promenadat, städat, duschat och tagit det lungt. Det är väl i stort sett så min dag har sett ut. Väntar och väntar på att klockan ska bli 20.30 och bästa vän landar på Schipol så jag kan hämta upp henne och ta med henne hem! Tänkte ha en mysig helg med henne.
Imorgon ska vi in till Amsterdam och flänga runt :) 

Gissar att det kommer vara orange't i hela stan imorn. Holland spelar nämligen sin första match i EM imorn kväll. Det komm vara gaaaalet inne i stan. Tror faktiskt att det kan bli ganska härlig stämning!

Jag lovar, det pyntas överallt just nu, i husen, på gator och i affärer.
Fotboll här är stort!





Polis

Avklarat mitt första besök på en polisstation idag. Det gick bra, nu är det bara att hoppas att min plånbok kommer fram. Imorgon ska jag ta mig till kommunhuset och se om någon snäll själ kan ha lämnat in den där. 

För övrigt kan jag inte klaga. På fredag kommer bästa vän hit och spenderar helgen med mig! Hon är bara helt bäst. Åker hit och tröstar mig för att jag blivit av med plånboken och har haft en "creepy dad" efter mig. Det sistanämnda är förhopnningsvis löst.

Snart åker jag hem, 17 dagar tills jag åker till idre och sen efter den veckan är det bara en vecka kvar. Nu väntar jag bara napp på något sommarjobb, det sista jag sökte var på SIBA i Halmstad. 

Ge mig fredag nu. 



And now it's gone, gone, gone, gooooone!

Det var ju bra att jag köpte en ny, fin plånbok för att sedan tappa bort den. Alla kort, alla pengar (alldeles för mycket), och min fina penna som tillhörde plånboken. Jag fick iaf ett armband av Elin som tröst.

Är mest arg, ledsen, och irriterad just nu, mycket på mig själv. Men whats the point med det? Kan ju inte göra så mycket mer än det jag gjort.

Ett stort tack till Vincent och Ulrika som hjälpt mig med allt och alla människor i området som hjälpte till att leta. Nu håller jag tummarna för att den kommer fram. 






RSS 2.0