Sweden

Anlände till Sverige i fredags. Har haft 2 riktigt bra dagar och njuter av att det är hela 7 dagar kvar tills jag sitter på planet tillbaka till Holland. 

Igår var jag till Avesta på dagen och gjorde sässongsdebut, ÖM7 - 3 km - alldeles lagom. Tilldelades ett stipendium ur Marie Levis minnesfond och bara njöt med mina goa klubbkamrater på ett soligt och härligt TC.

Mot kvällningen grillade vi här hemma och hade en mysig familjekväll. Mamma och jag var upp till affären och stannade på vätskekontroll hemma hos mormor. 

När vi kom hem kom Jonas och Sandra förbi en stund och pratade om allt och inget. Lite senare blev jag upphämtad och åkte till Västerås och umgicks med fina människor. 

Ikväll står det grillning på schemat hemma hos moster med bästa vän. 



Lego är roligt



Nu är det bara att vänta och se


.

Det är nåt med mig som inte stämmer just nu. Jag känner ingen harmoni.
Jag känner ingen lust till nånting. Jag behöver åka hem.

"Jag hoppas det ser ut som att jag vet fast jag har faktiskt ingen aning"

Feelings

Mycket som har hänt. Mycket känslor som har uppstått efter det som har inträffat. Jag har känt mig ledsen, jag har känt mig glad, jag har känt mig besviken, jag har känt mig tom och jag har känt mig upprymd. Ibland har jag känt mig glad och ledsen på samma gång, som om jag inte vet hur jag ska känna. Ibland har det känts fel att känna nånting alls. 

På fredag åker jag hem, det ska bli skönare än någonsin att komma hem.

<3

Ukki.

En människa

Det är konstigt. En människa. En människa som funnits i mitt liv sen jag var liten. En människa som ju äldre jag har blivit har försvunnit mer och mer från mitt liv. Men samtidigt - En människa som finns i mitt hjärta och mina tankar. En människa som har gett mig fina minnen. En människa som i min barndom stod mig väldigt nära. En människa jag tydde mig till och tyckte mycket om.
En människa vars mage var rolig att trumma på. 

En människa som idag inte alltid vet vem jag är. Ja, En människa som idag kanske aldrig vet vem jag är. En människa som förmodligen inte känner igen mig längre. En människa som knappt förstår vad jag säger längre och som jag knappt förstår vad han säger. En människa som är min farfar. 

Jag önskar att jag hade lärt mig finska när pappa försökte lära mig när jag var liten. Jag önskar att jag kunde jag kunde prata med dig och med farmor. Jag önskar att du var frisk. Jag önskar att du visste vem jag är, vem jag har blivit.

Men samtidigt - Jag önskar att du fick dö, att du slapp lida, att farmor slapp lida. Hur hemskt det än låter, så är det bättre för dig, för farmor, för alla. 





Cykel!

I Holland får man inget gratis när man cyklar. Inget nedför = inget uppför = du måste trampa hela tiden. Det var en fin runda på 3 mil som innehöll allt från fina hus, till vackert landskap och självklart motvind. Som alltid när man cyklar. 







Ett år senare

Cykelbyxorna på, nästan ett år sen sist. Nu drar jag! :)



Tänkte gotta mig lite ikväll

Först chipspåsen sen jag flyttade hit.

Sommarjobb

Söker sommarjobb för fullt, Atlas Copco i Fagersta, Idre Fjäll och Outdoorexperten i Västerås. 

Om 17 dagar reser jag hemåt. Stannar hemma 9 dagar. Tillbaka till Holland och Nieuwkoop för en jobbvecka och drar sedan mot Tyskland och Lubeck och besöker min vän! Spännande! 



Mamma och pappa i Holland i text

Dem fick se hur jag bor, hur jag har det och hur jag lever. Vi spenderade en solig och fin dag i Gouda och dem fick uppleva en holländsk pittoresk liten stad. Jag bjöd på god mat på en mysig restuarang i Alphen med namnet "mästerkatten i stövlarna" som en gratulation till pappa och ett tack för att dem kom hit. 

Tillsammans upplevde vi Amsterdam, dess atmosfär, snea byggnader och turism. Vi smakade nya ölsorter, vissa bättre än den andra men även där hade vi olika smak och tycke. Vi åt mat på en mysig italiensk resturang med otroligt trevlig personal och ännu bättre mat. Jag hade kunnat suttit där i timmar och bara njuta av stunden, momentet och upplevelsen med mamma och pappa. Tack för allt.

Mamma och pappa i Holland









4 april

Bjuder på grått, blåsigt och kallt väder idag när mamma och pappa kommer ner. Riktigt holländskt väder med andra ord. Men dem får ju också tårta. Grattis pappa! 

Ett stort grattis också till min älskade vän Anna som fyller idag - 21. Nu är det inte långt kvar till pensionen. Hang in there! <3

Hockey!

Lyssnar lite Brynäs - Färjestad innan jag drar iväg och simmar.
Leder 1-0 och spelar PP nu. Kör hårt!



3 april

Promenaden är redan avklarad idag, kanske sticker och simmar ikväll. Känner att jag behöver röra på mig. Blev ingen cykling veckan som var pga trist väder. I helgen blir det inget av heller men däremot tänkte jag slänga mig på cykeln helgen efter de. På tal om cykel, imorgon är det 1 år sen jag och Johanna startade vår resa från Trelleborg till Skellefteå. 1 år. Sjukt. 



Imorgon kommer mor och far :)

Soldnedgång över Nieuwkoop



Paint skills!



Förklaring till mamma och pappa vilken buss dem skall ta!

Lammisar!

Promenad 2 timmar - check!
Rummet städat - check! 
Brynässeger? - luktar så i alla fall! 






RSS 2.0