13 dagar...

Jag börjar ränka ner nu. Nu är det tretton dagar kvar tills jag drar till Holland! Spännande. Ska skicka iväg ett mail senare i helgen till Ulrika och kolla läget lite grann med dem.

Snart sticker jag iväg till Riddarhyttan och hjälper min moster med lite förberedelser inför hennes 40-årsfest! Stort grattis till henne! Bara bilderna från Aten blir klara på facebook, then I'm out of here!



Bilder







Semester

Som jag berättade förut så har jag varit i Aten i en vecka med min vän Anna. Det var en mysig vecka, sådär som bara jag och hon kan ha det. Trots det att vi lyckades missa Akropolis fast det att vi var inne i Akropolisområdet så har det varit en underbar vecka, som jag kommer att minnas för alltid. Jag kommer sakna min vän när jag är i Holland, men då ska jag tänka på den här resan. Jag tror det var bra för oss båda att komma iväg och spendera lite tid tillsammans nu innan jag ska åka bort.

Vi kom hem igår och min mamma och pappa hämtade mig i Västerås så att jag kom hem till Skinnsberg, annars skulle jag ha sovit en natt i Västerås så det var skönt att få sova i min egen säng. Skönt att komma hem. Jag är glad för att jag har min mamma och pappa, dem har ställt upp väldigt mycket på mig de senaste tre åren och jag hade inte klarat tiden i Västerås uten dem. Jag hade nog inte klarat av att ta beslut om att åka till Holland om dem inte hade varit delaktiga i det.

Imorgon är det två veckor kvar tills jag flyttar, jag är lite spänd men samtidigt känner jag på mig att jag kommer att få det riktigt bra hos "min nya familj". Dessa två veckor kommer nog mest bara att bestå av att tvätta och packa och att umgås med människor jag tycker om, vänner och familj.

Bilder kommer senare när jag fått in dem på datorn. Ciao!



Besök!

Idag hade jag besök av Ulrika, Vincent, Jesper, Elin och lilla Lukas. Den sistnämnda var det mycket enerig i vill jag säga, men det gillas! Hur som haver så var det väldigt trevligt att träffa familjen och var jag inte säker förut så är jag verkligen det nu. Det ska bli hur kul och spännande som helst att flytta till Holland.

Angående semestern utomlands jag pratade om igår så bokade jag och min vän Anna en resa till Aten idag. Kanske inte det man väljer först när man ska åka iväg, men det passade oss bäst för tillfället. Ska bli skönt att bara komma iväg och göra något annat innan jag sedan lämnar Sverige igen, men då för ett längre tag.


Imorgon

Imorgon kommer som sagt familjen jag ska bo hos i Holland. Har haft lite mail- och smskontakt med Ulrika och dem dyker upp här i Skinnsberg vid lunchtid för lite fika och prat om det som komma skall. Sedan beger dem sig mot Orsa och fortsätter sin semester här i Svergige. Jag själv har planer på lite semester utomlands med världen bästa Anna, dvs om vi hittar någon resa såhär i sista minuten!

Trodde jag skulle vara mer nervös inför flytten, men det känns bara bra - i alla fall än så länge. Visst, det är jobbigt också att lämna kvar så mycket här hemma, men jag kommer ju tillbaka och då finns ju allting kvar förhoppningsvis.

Hej så länge!



Min student 2011!


5 veckor kvar

Jag beräknar att åka ner till Holland den 12 augusti, det betyder att det idag är 5 veckor kvar tills jag lämnar Sverige, lämna mitt liv här för att få uppleva något helt annat än vad jag gjort tidigare. Det känns faktiskt bra att ta klivet, att göra något annat,att göra något nytt.

Familjen jag ska bo hos har anor från Sverige, då mamman är svensk och faktiskt har bott i Västerås tills det att hon var tio år. Faktum är att dem befinner sig i Sverige just nu, och nästa helg på lördagen ska dem åka till Orsa och kommer att passera i Skinnskatteberg för att träffa mig. Det ska bli jätteroligt och trevligt att träffa hela familjen och lära känna dem lite innan jag åker ner för att bo med dem i nästan ett år.



Jag tar klivet ut i världen

Hallå Igen! Denna blogg har tidigare haft många inlägg om hur mitt liv såg ut för några år sedan. Dock slutade jag skriva för ganska längesen. Det var då, nu är en ny tid och därför finns inte de inläggen kvar längre. 

Nu är det dags för mig att ta nya steg här i livet, jag kommer nämligen att lämna Sverige och mitt liv här för ett tag, för att bosätta mig i Holland hos en familj som jag ska vara au pair hos. Jag har valt att börja skriva här igen för att dem här hemma ska kunna läsa om hur jag har det och vad jag gör några hundra mil härifrån. Jag kommer att sakna hemma, men det är dags för mig att börja se vad världen har att erbjuda.


RSS 2.0