Orientering i Holland!

Vill ni veta en sak som jag tror ni kommer bli lika chockade över som jag blev?
Vincent hade hittat en websida om orientering här i Holland och det visade sig att det fanns faktiskt en hel del tävlingar och i alla fall (vad jag vet) en klubb i detta skoglösa land. Okej, nu är det så att det faktiskt finns lite skog här, typ ingenting om man jämför med Sverige. Jag som trodde att dem knappt visste vad orientering var i detta land, ack så fel man kan ha.

Nästa gång jag är hem, det vill säga om två veckor, då ska jag packa med orienteringsskorna, SI-pinnen (tro't eller ej, men dem använder till och med SI), och kompassen när jag åker tillbaka till hit. Spännande!

Bjuder på en skogsbild från Baggå!



Fredag

Hej å hå vilken fin dag! Därför tänker jag gå ut i trädgården och sätta mig och njuta i solen och läsa en bok :) ikväll ska jag ut med Natalia och imorgon ska vi åka till Alphen under dagen. På kvällen ska jag sitta barnvakt och tjäna lite extra pengar, de är ju aldrig fel!

Har pratat med Ulrika lite, så det känns bra nu :) Solen väntar!


Torsdag!

Idag har det varit en jobbig dag. Har känt mig arg mest hela tiden. Men Lucas sa att han inte tyckte att jag var arg så det känns bra. Ska prata med Vincent och Ulrika ikväll om idag, och lite så. Ulrika har varit i London sen i tisdags och kommer hem ikväll. Så, ska prata sen när dem båda är hemma.

Har precis suttit och druckit kaffe och pluggat lite holländska, jag gillar inte grammatik, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Språk skulle vara så mycket lättare att lära sig om grammatik inte fanns...men samtidigt hade man nog haft svårare att förstå varandra om det inte fanns? :p

Jaja, jag kommer nog lära mig. Fick höra i måndags att min engelska var riktigt bra så kanske inte är så dålig på det där med grammatik trots allt :)

Bjuder på en bild också idag.




:D

Har insett att det är knappt två veckor tills jag får träffa mina bästa! Rättare sagt 9 dagar! Jag längtar :)


Nu och då.

Har suttit och tittat igenom lite bilder från nu och då. Man blir lite nostalgisk när man gör det. Hittade b.la. en fin video på Alexandra Wadström från en helt underbar kväll några dagar innan studenten med henne och Johanna Ragnarsson, det känns som det var igår. Jag saknar er tjejer.

Idag är det fint väder och det ska ocksa vara det hela veckan och helgen. Hoppas att det stämmer. Min röst börjar komma tillbaka, om drygt två veckor får jag träffa mina bästa och om tre åker jag hem till Sverige igen. Kan det bli bättre? Det suger dock att jag inte kommer få träffa min kusiner då eftersom dem är i USA. Det betyder att jag inte kommer träffa dem förrän vid jul, typ 3 månader. Inte okej!

Slänger upp en gammal bild på mig och Fanny.


I'm back!

Efter många veckor utan dator är jag nu tillbaka och kan uppdatera er lite mer om vad som händer! Tackar Anders för att han lånar ut sin dator åt mig, du är guld!

Har som ni kanske vet varit hemma i Sverige och jobbat på våra tävlingar som åter blev ett lyckat arrangemang. Det förvånar mig lika mycket varje gång att vi som är en sån liten klubb lyckas så bra med det vi gör! Guldstjärna åt oss. Det var riktigt skönt och roligt att träffa alla igen, mamma, pappa, mormor, kusiner, farbror, bror, morbror, moster, Anna m.fl. Det allra roligaste var nästan att träffa min knattar igen, sen att dem också gör så fruktansvärt bra ifrån sig på tävlingarna är bara ett extra plus. Dem har blivit så duktiga nu och det är ett härligt gäng. Mysigt.

Om mindre än två veckor tror jag att årets höjdpunkt kommer att ske, Anna, Ellen, Johanna och André kommer till Amsterdam och gör den stan med mig hela helgen! Längtar!

Veckan efter de åker jag åter hem till Sverige för att springa daladubbeln med Sofie Wetter en sista gång. Lite sorligt och man blir påmind om att man blir äldre för varje dag. Den gången blir jag hemma mer än en vecka eftersom att barnen har höstlov och dem ska åka till Kanarieöarna. Då ska jag mysa med alla där hemma! '

Men Hon och jag var aldrig vänner
Nu ser jag
Nej, vi var luft
Luft och inget mera

Men du, du lutade dig mot mig när du var svag
Och jag hjälpte dig igenom dag
Jag var därför dig när du var ensam
Och jag var där för dig när du var ledsen.

Amsterdam!

Planerar en resa till Amsterdam med goda vanner i Oktober. Det kommer bli awesome! Jag langtar redan, da kommer mina basta tjejer hit! Mys pa det!


Idag firade vi Elin som fyller 8. Ska Overraska henne med pannkakor till lunch :) lyckades nog bra med min present i alla fall, en dansande och sjungande hamster med rosa har som gick pa hogvarv imorse! Ikvall kommer deras Oma och Opa (farmor och farfar) och firar, sa da blir det tarta och annat gott! Ett traningspass ska hinnas med under dagen ocksa. Nu vantar pannkakssmeten pa att bli pannkakor! Vi hors :)

11 september.

För tio är sedan var USA med om en stor tragedi. För tio år sen var jag ett litet barn, jag var tio år. Nu frågar jag mig, när blir man egentligen vuxen? Jag tror att jag är vuxen nu, men kanske är jag inte de. Skitsamma. Jag lever och jag mår bra och för tillfället finns det väldigt mycket i mitt liv som jag uppskattar och trivs med :) Om 11 dagar åker jag hem till Sverige, men bara över helgen. Jag åker hem för att hjälpa till på tävlingarna som min orienteringsklubb arrangerar. Då ska jag krama min mormor, jag saknar henne. Hon har alltid funnits bara 100 meter ifrån mig, nu finns hon typ 160 mil bort. Känns konstigt men jag trivs här. Bor i en mysiga familj, har träffat en jättehärlig tjej här som heter Natalia som också jobbar som au pair, har börjat träna igen vilket är otroligt skönt. De jag vill komma fram till, är att jag har de bra :) Nu ska vi äta! Puss

Söndag.

Dålig uppdatering utan dator med internet. Jag har hunnit med Amsterdam som var urläckert. Nu ska jag snart springa ett lopp med Jesper! Mer uppdatering senare när jag orkar skriva från telefon! Puss.

RSS 2.0