Mycket text, mycket innehåll.

Nu är det söndag och imorgon börjar en ny vecka. Imorgon är det nästsista gången på språkkursen, ska bli ganska skönt att få den avslutad för det blir väldigt långa måndagar. Jag märker i alla fall att jag har lärt mig lite, förstår ganska bra när jag hör andra pratar och igår pratade jag lite med Tijmen, en av Lucas kompisar.

Veckan som kommer ska jag ägna mig åt att träna, tis, ons, tors, lör och söndag. Blir förmodligen en tripp med cykeln till Alphen med Nathalie på fredagen eller lördagen också :) 

Idag har jag sprungit 60 minuter, riktigt seg och tung i benen idag. Har ju kört 7 pass på 10 dagar vilket var väldigt längesen sist så det har ju sina anledningar till att jag var seg idag. Det är inte skönt att ta sig upp och ner för trapporna ska jag säga er! 

Efter löpningen var det skönt med en lång dusch följt av toast! Sen spelade jag lite spel med Jesper och Ulrika. Pratade också lite med Ulrika om framtiden, hon ska åka till Indien med jobbet en vecka i februari, Vincent har fått ett nytt uppdrag så han kommer att vara borta mycket mer än han brukar så det blir lite extra planering om hur allt ska gå ihop men de ska nog funka bra!

Pratade även med Ulrika lite om i sommar. Det är ju idreveckan i slutet av juni och det tänker, vill och ska jag vara med och hjälpa till på. Det var absolut inga som helst problem och hon sa att vi får se sen hur det blir om jag ska åka och komma tillbaka en vecka eller om jag ska åka och avsluta mitt au pair år då. Skönt att dem vet om det nu i alla fall :)

Ojsan, det blev lite längre än vad jag trodde men jag hade tydligen mycket att berätta för er just nu. Har nyligen pratat lite med mamma och pappa också. Dem har ju planer på att komma ner hit i påsk så vi kollade lite biljetter å sådär. Jag tänkte ta med dem på Anne Frankes hus eftersom jag själv inte har varit där än. Annars har jag nog inte planerat så mycket annat, än. Det ska bara bli skoj att dem kommer och se hur jag bor.

Nä, nu ska jag sluta. Puss!

Kommentarer

Skriv vad du vill, bara du är snäll!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0